Wees welkom op de open dag voor verwijzers, bedrijfsartsen en geïnteresseerden, op woensdag 24 juni 2020, vanaf 14.30 uur.

Info

Ruimtewerk-trajecten volgen een continu-programma. Deelnemers kunnen elk moment van het jaar instromen. Het programma is op maandag en woensdag, op landgoed de Doornduyn in Bakkum-Noord (adres onderaan).

 

Bel bij interesse of voor aanmelding met Karoline Fleumer, telefoon 06-14123292.

ACTUEEL: i.v.m. het coronavirus zijn er aanpassingen gemaakt aan de groepsgrootte en aan de setting van de trainingsactiviteiten. Momenteel werken we met maximaal zes deelnemers. Als de richtlijnen van de overheid in toekomst versoepelen, breiden we de groep verder uit. We zorgen dat er te allen tijde voldoende afstand kan worden gehouden en doen in principe alle programma-onderdelen in de buitenlucht. Er zijn extra hygiënische maatregelen getroffen voor gebruik van keuken en toilet.

Open dag – Kom met Ruimtewerk kennismaken

Wij ontvangen u graag op landgoed de Doornduyn om ons aanbod en onze filosofie toe te lichten en om u te laten ervaren wat de meerwaarde is van onze benadering van verzuim en gedurig herstel.

 

We gaan uiteraard de duintuin in, pakken de bokshandschoenen op en gaan de stemmen los maken. En er is uiteraard alle gelegenheid om in te gaan op specifieke vragen.

 

Ook de open dag zal i.v.m. corona in klein committee plaats vinden, d.w.z. met zes tot acht geïnteresseerden. Hij is gepland op woensdagmiddag 24 juni, ontvangst om 14.30 uur.
Aanmelden graag bij Karoline Fleumer, 06-14123292.
Wees welkom!

 

De Doornduyn, Duinweg 2, 1901 ML Bakkum-Noord (Castricum)

Parkeren graag op de parkeerplaats van het duinreservaat aan de Noorderstraat (zijweg van de N512, zo’n 250 m voor de afslag naar de Duinweg).